Proslava slave RC Sabac

Dana 03.06.2019.g. naš kumovski klub Rotary Club Sabac okupio je u restoranu „Manjež“ 50-ak rotarijanaca iz regiona, povodom obilježavanja i proslave njihove klupske krsne slave Sv. Car Konstantin i carica Jelena.
Kao i svaki put do sada, naš klub se odazvao pozivu domaćina, te je delegacija Rotary Club Bijeljina na čelu sa predsjednikom Bojan Jelicprisustvovala ovom lijepom događaju. Pored predsjednika, u delegaciji našeg kluba su bili ceremonijal majstor Slaviša Stojanović, inače ICC chair za Srbiju i Radovan Radovanovic, dugogodišnji član kluba. U bijeljinskoj delegaciji su takođe bile Rosa Stojanović i Slavica Radovanović, članice Inner Wheel Club Bijeljina.
Pored domaćina i predstavnika našeg kluba, koji je bio jedini iz Distrikta 1910, ovom skupu su prisustvovali i predstavnici Rotary Club LoznicaRotary Club Sremska Mitrovica i Rotary Klub Beograd AVALA.
Predusretljivi domaćini su dobrom organizacijom i prijateljskom srdačnošću učinili da ovo veče bude parada dobre volje i prijateljstva. Fantastična atmosfera, praćena dobrom muzikom i raspoloženjem uz posebnu pažnju i poštovanje koje su nam pružili naši osvjedočeni prijatelji i kumovi iz Rotary Club Sabac, učinili su da ovo veče ode u nezaborav.

 

Donacija knjiga biblioteci „Filip Višnjić“

Zahvaljujući Rotary club Stari grad dobili smo knjige koje smo donirali našoj biblioteci.
U pitanju je preko 130 različitih naslova na njemačkom i engleskom jeziku. Time je obogaćen njihov fond knjiga na ovim jezicima kako kaže direktor te ustanove Jovan Cvjetković.
Hvala još jednom našem bratskom klubu Rotary club Stari grad.

 

Prva primopredaja RC Beograd Avala

U subotu 01. juna u pivnici „Dogma“ Radnička 3, Čukarica obavljena je prva predsjednička primopredaja najmlađeg Rotari kluba u Beogradu.
Naši članovi Radovan Radovanovic i Teso Mojic su imali zadovoljstvo da provedu lijepe trenutke uz prisustvo prijatelja iz 8 Rotary klubova i jednog Rotaract kluba iz distrikta 2483 i 3 Rotary kluba iz BIH, našeg distrikta 1910.

 

RC Bijeljina sastanak i predavanje

Sastanak Rotary Club Bijeljina 30.05.2019.

Uvijek je dobro podsjetiti se ideje i istorije Rotarija u sjajnom izlaganju našeg člana Vaso Arsenovic.