Članovi

Rukovodstvo kluba za rotarijansku 2019/2020. godinu

 

predsjednik:
Zoran Perić
predsjednik@rotary-bijeljina.org

potpredsjednik: Đuro Stanojević
potpredsjednik@rotary-bijeljina.org
potpredsjednik: Radovan Radovanović
potpredsjednik@rotary-bijeljina.org
prethodni predsjednik: Bojan Jelić
prethodni.predsjednik@rotary-bijeljina.org
dolazeći predsjednik: Ljubiša Kusturić
dolazeci.predsjednik@rotary-bijeljina.org
sekretar: Velibor Maksimović
sekretar@rotary-bijeljina.org
rizničar: Mirjana Orašanin
riznicar@rotary-bijeljina.org
ceremonijar: Slaviša Stojanović
ceremonijar@rotary-bijeljina.org

Članovi kluba:

 

Darko Hujdurovic

 Darko Hujdurović, dipl. inž. informatike

Rođen je 12. marta 1975. godine. Govori engleski jezik. Obavlja poslove direktora sektora kartica u „Vojvođanska banka“ ad Novi Sad. Jedan je od osnivača Kluba.
darko@rotary-bijeljina.org

 

Mirsad Izic

  Mirsad Izić, dipl. inž. arhitekture

Rođen je 10. jula 1955. godine. Vlasnik je projektnog biroa „Medium“ u Bijeljini. Jedan je od osnivača Kluba.
mirsad@rotary-bijeljina.org

 

Vera Kanlic

 Vera Kanlić, magistar agronomije

Rođena je 05. oktobra 1967. godine. Govori engleski, a ima osnovno znanje italijanskog jezika. Obavlja poslove stručnog saradnika u Republičkoj upravi. Jedan je od osnivača Kluba.
vera@rotary-bijeljina.org

 

Djuro Stanojevic

 Đuro Stanojević,  dipl. inž. elektrotehnike

Rođen je 3. maja 1949. godine. Ima osnovno znanje engleskog jezika. Trenutno je penzioner. Između ostalog, radio kao rukovodilac RJ Bijeljina u Telekomu Srpske, te kao savjetnik ministra inostranih poslova BiH. Jedan je od osnivača Kluba.
djuro@rotary-bijeljina.org

 

Miodrag Stojanovic

Miodrag Stojanović, dipl. pravnik

Rođen je 12. septembra 1956. godine. Govori ruski jezik. Bavi se advokatskom praksom, te je specijalizovan za predmete ratnih zločina. Trenutno je član odbrane generala Ratka Mladića pred MKSJ u Hagu. Jedan je od osnivača Kluba.
miodrag@rotary-bijeljina.org

 

Radovan Radovanovic

Radovan Radovanović, inž. telekomunikacija

Rođen je 20. oktobra 1955. godine. Ima osnovno znanje engleskog jezika. Vlasnik je kablovskog i telekomukacionog operatera „Telrad.Net“ iz Bijeljine. Član Kluba je od 18. maja 2004. godine
radovan@rotary-bijeljina.org

 

Slavisa Stojanovic

Slaviša Stojanović, dipl. pravnik

Rođen je 24. marta 1966. godine. Govori engleski i češki jezik. Zaposlen je na radnom mjestu načelnika odjeljenja za opšte, kadrovske i zajedničke poslove u JU Javni fond za dječiju zaštitu. Član Kluba je od 28. juna 2007. godine.
slavisa.s@rotary-bijeljina.org

 

Vaso Arsenovic

Vaso Arsenović, doktor ekonomskih nauka

Rođen je 28. marta 1978. godine. Govori engleski, ruski i italijanski jezik.  Zaposlen je u ZEDP Elektro-Bijeljina na poziciji izvršnog direktora za ekonomsko-finansijske poslove. Član Kluba je od 1. septembra 2011. godine.
vaso@rotary-bijeljina.org

 

Teso Mojic

Tešo Mojić, dipl. ekonomista

Rođen je 7. aprila 1973. godine. Govori njemački jezik. Vlasnik je preduzeća za trgovinu, proizvodnju i usluge u oblasti kancelarijskog poslovanja, školskog pribora i grafike „Mojić“ iz Bijeljine. Član Kluba je od 30. oktobra 2012. godine.
teso@rotary-bijeljina.org

 

Nebojsa Simic

Nebojša Simić, doktor veterinarske medicine

Rođen je 17. januara 1964. godine. Ima osnovno znanje engleskog i njemačkog jezika. Radi kao granični veterinarski inspektor. Član Kluba je od 30. oktobra 2012. godine.
nebojsa@rotary-bijeljina.org

 

Sinisa Bencun

Siniša Bencun, master politikolog

Rođen 15. jula 1978. godine. Stručnjak za demokratizaciju i izbore, zaposlen u nevladinoj organizaciji CCI. Govori engleski i služi se njemačkim jezikom. Član je Kluba od 30. marta 2013. godine.
sinisa@rotary-bijeljina.org

 

Aleksandra Letic

Aleksandra Letić, dipl. ekonomista

Rođena je 13. juna 1977. godine. Govori engleski, njemački i holandski jezik. Stručnjak je za ljudska prava i radi Helsinškom odboru za ljudska prava u RS. Član Kluba je od 30. marta 2013. godine.
aleksandra@rotary-bijeljina.org

 

Bojan Jelic

Bojan Jelić, magistar stomatoloških nauka

Rođen je 29. aprila 1976. godine. Govori engleski jezik. Radi kao oralni hirurg – implantolog u svojoj privatnoj stomatološkoj ordinaciji u Bijeljini. Član Kluba je od 1. jula 2014. godine.
bojan@rotary-bijeljina.org

 

Ljubisa Kusturic

Ljubiša Kusturić, doktor medicine – specijalista za akušerstvo i ginekologiju

Rođen je 28. avgusta 1958. godine. Govori francuski i ima osnovno znanje engleskog jezika. Radi kao šef ginekologije u Opštoj bolnici „Sveti Vračevi“ Bijeljina. Član Kluba je od 1. jula 2014. godine.
ljubisa@rotary-bijeljina.org

 

Zoran Peric

Zoran Perić, dipl. pravnik

Rođen je 5. avgusta 1978. godine. Govori engleski jezik. Bavi se advokatskom praksom, te je specijalizovan za rad u građanskim i privrednim sporovima. Član Kluba je od 1. jula 2014. godine.
zoran@rotary-bijeljina.org

 

Srdjan Mihajlovic

Srđan Mihajlović, dipl. politikolog analitičar

Rođen je 22. jula 1966. godine. Govori italijanski jezik. Dioničar u više privatnih firmi, bavi se i izvozom prirodnog bilja i plodova u zemlje zapadne evrope. Član Kluba je od 11. marta 2017. godine.
srdjan@rotary-bijeljina.org

 

Vesna Stevanović

Vesna Stevanović, dipl. pravnik, master zdravstvenog menadžmenta

Rođena 18. marta 1976. godine. Ima osnovno znanje ruskog i engleskog jezika. Radi na mjestu menadžera kvaliteta u službi za kontinuirano unapređenje sistema kvaliteta JZU bolnice „Sveti vračevi“ Bijeljina. Član Kluba je od 30.06.2017. godine.
vesna@rotary-bijeljina.org

 

Aleksandar Bugarinović

Aleksandar Bugarinović, magistar elektrotehničkih nauka

Rođen 3. marta 1970. godine. Ima osnovno znanje engleskog jezika. Radi na mjestu glavnog inženjera za tehničku pripremu terminalne opreme u „MTEL“ a.d. Banja Luka. Član Kluba je od 01.01.2018. godine.
aleksandar@rotary-bijeljina.org

 

Velibor Maksimović

Velibor Maksimović, dipl. ing. elektrotehnike i računarstva

Rođen 25. januara 1974. godine. Govori engleski jezik. Radi na mjestu pomoćnika direktora u Fond PiO RS i direktora sektora operacija u ElephantSolutions. Član Kluba je od 01.01.2018. godine.
velibor@rotary-bijeljina.org

 

Mirjana Orašanin

Mirjana Orašanin, doktor ekonomskih nauka

Rođena 16. decembra 1973. godine. Govori engleski i italijanski jezik. Vlasnik je i direktor „Olimp Group“ doo Bijeljina. Sudski je tumač za italijanski jezik i ovlašteni računovođa. Član Kluba je od 01.01.2018. godine.
mirjana@rotary-bijeljina.org

 

Milenko Aničić

Milenko Aničić, dipl. ing. informacionih tehnologija

Rođen 10. septembra 1985. godine. Govori engleski i njemački jezik. Radi kao Rukovodilac Službe za informaciono-komunikacione tehnologije u „Vodovod i kanalizacija“ ad Bijeljina. Član Kluba je od 22.06.2018. godine.
milenko@rotary-bijeljina.org

 

Dušan Sekulić

Dušan Sekulić, magistar harmonike

Rođen 10. februara 1985. godine. Govori engleski i njemački jezik. Održao je više od 400 koncerata na harmonici širom svijeta. Član Kluba je od 22.06.2018. godine.
dusan@rotary-bijeljina.org

 

Miroslav Tešić

Miroslav Tešić, dipl. ekonomista

Rođen 15. aprila 1985. godine. Govori engleski jezik. Radi kao viši stručni saradnik za informacione tehnologije u Republičkoj upravi za inspekcijske poslove RS, Banja Luka. Član Kluba je od 22.06.2018. godine.
miroslav@rotary-bijeljina.org

 

Nikola Kuridža

Nikola Kuridža, dipl. ing. menadžmenta

Rođen 3. juna 1984. godine. Ima osnovno poznavanje engleskog jezika. Radi kao menadžer Turističkog kompleksa „Semberski salaš“ doo Intergaj Bijeljina. Član Kluba je od 01.01.2019. godine.
nikola@rotary-bijeljina.org

 

Snežana Vinterfeld

Snežana Vinterfeld, Dipl.inž.građevine, hidrotehnički smjer

rodjena 09.12.1968. godine u Bijeljini, Magistar tehničkih nauka. Kao ekspert hidrotehničke struke zaposlena je u Zavodu za vodoprivredu d.o.o. Bijeljina. Govori engleski jezik. Član Rotari Kluba je od 01.01.2019. godine.
snezana@rotary-bijeljina.org

 

Vladimir Novaković

Vladimir Novaković, Profesor engleskog jezika i književnosti i stalni sudski tumač za engleski jezik.

Rođen 11.04.1984. u Bijeljini. Vlasnik agencije Anglos koja se bavi kursevima engleskog jezika. Član Rotari Kluba je od 16.02.2019. godine.
vladimir@rotary-bijeljina.org

 

Vojislav Gligic

Vojislav Gligić, master ekonomije

Rodjen 10. Juna 1986. godine. Govori engleski, njemački i bugarski jezik. Zaposlen u kompaniji Sport Vision, na poziciji regionalnog rukovodioca jednog od koncepata Sport Vision kompanije u BiH, Makedoniji, Albaniji i Crnoj Gori. Član kluba je od 16.02.2019 godine.
vojislav@rotary-bijeljina.org

 

Oleg Grubac

Oleg Grubač, specijalista psihijatrije

Rođen 01. novembra 1979. godine. Govori engleski jezik. Radi kao specijalista psihijatrije u CMZ Bijeljina. Član kluba od 24. septembra 2019.
oleg@rotary-bijeljina.org